Kamaz Master

Tinus
Preview video van de Kamaz Master van 2017.

Reacties

mklok
Gan een hoop neuzen meedoen dit jaar. Iveco,scania, renault en ook kamaz.
+1
Alex Miedema
@mklok nee, niet Kamaz, deze truck is nog steeds niet goedgekeurd voor Le Dakar. Volgens mij rijdt ie de Africa Eco Race mee nu.
mklok
@Alex Miedema Oke, heb het gezien . Een beetje papagaaien gedrag , nadoen om met neuzen te gaan rijden. Maar dat hou je altijd. Op dit moment is het nog niet een nederlands succes , een hoop technische mankementen.
marc102
Een monteur bij de Rooy dakar vertelde me laatst dat Kamaz niet met zijn nieuwe torpedos mee ging doen in deze dakar omdat er geen productie versie van deze wagen gebouwd wordt door Kamaz en daarom niet mee mocht doen als fabrieks team...

Wat ik kan vinden klopt dit dus niet 🤔

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
4
WEERGAVES
886