Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux (Dakar)

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
Prima laatste dag voor Van Loon in Spanje
Op de laatste etappe van de Andalusië Rally scoren Erik van Loon en Sébastien Delaunay de zesde tijd. Met de Toyota Hilux rijden zij praktisch de hele dag in het stof van andere auto's en buggy's verliezen zij slechts acht minuten. Van Loon kijkt met een goed gevoel uit naar de volgende rally.

"Het was een mooie rally," vertelt Van Loon. "Heel diverse proeven, sommige delen hebben we vaker gereden, maar dat heeft me eigenlijk niet gestoord. Vanmiddag reden we bijvoorbeeld tussen boerderijen door, maar we hebben ook hele smalle paden gehad."

"Ik ben tevreden over hoe de rally is gegaan, maar ik ben vooral blij dat we weer rijden. Het rijden ging prima, Sébastien heeft foutloos genavigeerd en de auto was, op gisteren na, goed. Ik kijk uit naar het volgende evenement."

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!