Nissan Juke, foto van Truckfan Nieuwsposter

Nissan Juke (Dakar)

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
In navolging van de eerste beelden in juni vorig jaar – waarmee Nissan vierde dat het precies 50 jaar geleden deelnam aan de East African Rally – is de Nissan Juke Hybrid Rally Tribute nu tot leven gekomen. En hoe!

Wat ooit begon als een designschets is nu de Juke Hybrid Rally Tribute: een unieke, conceptuele one-off van Nissan. Na overweldigende positieve reacties op de eerste beelden is besloten de schets tot leven te laten komen. En de timing had niet beter gekund; aankomende zomer maakt de nieuwe Juke Hybrid zijn opwachting in de showrooms. De Juke Hybrid Rally Tribute is voorzien van dezelfde hybride-aandrijflijn als de Juke Hybrid en is hiermee zowel een knipoog naar het illustere verleden als een viering voor wat komen gaat.

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!