De Paraguayaanse rijst-oogst van 2017

Paraguay kennen we vooral als land waar de Dakar doorheen ging en waar onze oude Scania’s een tweede of derde leven hebben, maar ze verbouwen er dus ook rijst, zoals je in bijgaand persbericht van CNH kunt lezen.

Combine harvesters from New Holland Agriculture played a key role at the inauguration of the rice harvest in Paraguay. This was marked by a ceremony held on March 2 at Villa Oliva Rice, one of the country’s most important rice..

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!