Gerard de Rooy verwacht veel van nieuwe truck in Silk Way RallyOriginele beschrijving

Gerard de Rooy verwacht niet dat hij de Silk Way Rally, die zaterdag van start gaat in Moskou, ‘wel eventjes’ gaat winnen. Maar van zijn compleet vernieuwde Iveco Powerstar verwacht hij wel veel. “Optisch is er niet veel veranderd, maar alleen de cabine en de motor zijn nog hetzelfde. Al het andere is nieuw, met als belangrijkste bijzonderheden de onafhankelijke wielophanging, de automatische versnellingsbak en het nieuwe chassis”, vertelt De Rooy op het servicepark bij het Olympisch stadion in Moskou, waar de trucks van Petronas Team De Rooy Iveco morgen gekeurd worden. De nieuwe Iveco van De Rooy trekt veel

Lees meer..

Alex Miedema

Bijlages

(klik om te vergroten)

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!