370 kilometer hel voor De Rooy en Van GenugtenOriginele beschrijving

Veertig kilometer plezier en 370 kilometer hel. Dat is de korte samenvatting van de negende etappe van de Silk Way Rally, wat Gerard de Rooy en Ton van Genugten betreft. Echt leuk was het niet. “De duinen in het begin van de special waren leuk”, vonden beiden. “Maar dat maanlandschap met knippenpaden, gaten en wasborden waren verschrikkelijk. Alles doet pijn.” De Rooy maakte zo’n klap dat hij met zijn hoofd tegen de rolkooi aan sloeg en sterretjes zag. Vanaf dat moment was de gang er helemaal uit. Dat was ie eigenlijk al, nadat op het einde van de duinenpartij aan

Lees meer..

Katy Kleyn

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!