Janus van Kasteren snelle assistent Mammoet, exit De Baar



Originele beschrijving

Janus van Kasteren is tijdens de komende Dakar Rally de snelle assistent in het team van Mammoet Rallysport. De 31-jarige rallyrijder uit Veldhoven debuteert begin 2018 in de grootste rally ter wereld. Pascal de Baar fungeerde de afgelopen vier jaar als backup voor Martin van den Brink. Pascal stapte begin dit jaar echter over naar het Riwald team. Martin van den Brink komt in Zuid-Amerika aan de start met de CBH 385. De Harskamper vormt een equipe met monteur Daniel Kozlovsky en navigator Wouter Rosegaar. De Front K520 wordt bestuurd door Janus van Kasteren. De jonge Brabander krijgt twee ervaren

Lees meer..

Katy Kleyn

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!