De Zetros die je wist dat zou komen is eindelijk hier



Originele beschrijving

En hij was het jarenlang wachten waard! Wat hebben Johan Elfrink en zijn team een geweldige mooie machine neergezet, met allemaal mooie innovaties. Gisteravond, 8 december 2017, werd de Mercedes-Benz Zetros waarmee het All Star Rally team aan de Afrika Eco Race gaat deelnemen gepresenteerd bij Wensink in Zwolle. Tegelijk was daar ook de introductie van de Mercedes-Benz X-klasse en een bescheiden voertuigshow. Daar waar andere teams hun auto helemaal zelf bouwen met bij elkaar gezochtte onderdelen en een eigen gemaakt chassis. Is de All Star Zetros een echte Mercedes. Daardoor doet hij in de standaardklasse mee, maar ook zaken

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!