Heftige stop voor Van de Laar in vijfde etappe



Originele beschrijving

In de vijfde etappe van de Africa Eco Race heeft de équipe Fried van de Laar Racing een heftige tussenstop moeten maken. Op zo’n 70 kilometer voor de finish van de 436 kilometer lange proef kwam de truck als eerste aan bij een motorrijder die zwaar was gecrasht. Jan van de Laar zette de truck dwars om het slachtoffer te beschermen, terwijl broer Ben via de satelliet noodhulp inschakelde. Het incident maakte grote indruk op de driekoppige crew. “Het zag er niet goed uit”, vertelt Jan van de Laar nog licht aangeslagen in het bivak in Dakhla. “Ben had contact

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!