Hoondert op 85 procent door zesde etappe Africa Race



Originele beschrijving

In 2.03.13 denderde Adwin Hoondert door de 211 kilometer lange zesde etappe van de Africa Eco Race, om als vijfde truck te arriveren in het eerste bivak op Mauretaanse bodem. En dan had hij het nog kalm aan gedaan. “Op 85 procent ongeveer. Ik wil het spul graag heel houden.” Het was een lange dag geweest voor de deelnemers aan de Africa Race. In alle vroegte waren ze vertrokken uit Dakhla richting de grens met Mauretanië, waar de formaliteiten uren in beslag namen. Adwin Hoondert kroop om 4 uur uit zijn slaapzak. “Een veel te lange dag”, vond hij. “Vooral

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!