Ton van Genugten gaat op zijn zij na snelste tussentijd



Originele beschrijving

Het zag er zo veelbelovend uit: halverwege de derde etappe van de Dakar Rally klokte Ton van Genugten de snelste tussentijd. Zou er dan eindelijk een etappezege aankomen? Die hoop werd al snel de grond in geboord, toen bekend werd dat Van Genugten met de Iveco Powerstar op zijn kant was gegaan. Halverwege de etappe, die zich opnieuw afspeelde in de duinen rond Pisco, was Van Genugten 45 seconden sneller dan de Rus Dmitry Sotnikov. “We waren er niet mee bezig dat we de snelste tijd reden, maar het ging wel super goed. Het was een fantastische proef, nog mooier

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!