Eerste etappezege voor Ton van Genugten



Originele beschrijving

Donderdagavond, de avond voor de rustdag, sprak Ton van Genugten de wens uit dat hij deze week eindelijk eens een etappe zou winnen. Bij de eerste de beste gelegenheid, de zevende etappe van de Dakar Rally, kwam zijn wens uit. Van Genugten won de etappe, De Rooy Iveco-teamgenoot Federico Villagra werd op 2 minuten tweede. Onderweg in de voor de trucks 369 kilometer lange etappe van La Paz naar Uyuni had Van Genugten nog niet in de gaten dat hij aan het winnen was. “Ik was drie minuten achter Martin Kolomy gestart en die had ik halverwege in het vizier,

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!