Boucou naar Morocco Desert Challenge 2018



Originele beschrijving

Dat het T4 race truck klassement van de Morocco Desert Challenge op termijn het grootste ter wereld wordt, is bijna zeker. Meer dan 3 maanden vóór de start waren reeds 30 wedstrijdttrucks ingeschreven. De laatste 2 inschrijvingen staan op naam van Team Boucou. Wie kent hen niet? Al meer dan 10 jaar verhuurt Michel Boucou zijn diensten als private “camion balai” (bezemwagen) tijdens de Dakar en de Silk Way en redde vaak de rally voor piloten als Tim & Tom Coronel, maar ook Gerard de Rooy, Pascal De Baar, Martin Van Den Brink, en vele anderen. Deze keer wil hij

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!