Hamer aan het testen voor de Morocco Desert ChallengeOriginele beschrijving

Op de terugweg van de OCV Lenterit zag ik bij toeval het team van Hamer aan het testen voor de Morocco Desert Challenge in een zandput van Van der Wiel. Het team gaat dit jaar met twee trucks en een ‘jeep’ naar de Sahara. Naast Fons en Lars Jans liepen er nog een paar bekende gezichten rond bij de test: astronaut André Kuipers gaat de 4×4 besturen, Iep van der Meer is als persman bij het team en ook topnavigator Serge Bruynkens was aanwezig. Mannen, heel veel plezier bij de rally! Hopelijk ben ik er volgend jaar ook weer bij.

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!