De Morocco Desert Challenge gaat morgen van start!Originele beschrijving

De Morocco Desert Challenge 2018 gaat bijna van start. Gisteren en vandaag stonden helemaal in het teken van de technische en administratieve keuring. Morgen begint de proloog op het prachtige Plage Blanche, 4 uur ten zuiden van Agadir. In deze blogpost staan enkele interviews met een paar van de sterren van deze rally: Martin van den Brink, Ales Loprais, Tomas Ourednicek, Stéphane Henrard, Michiel Beckx en Godfried Lintjens. 301 Tomas Ourednicek/David Kripal: ‘Alle ogen zijn nu op ons gericht’  De winnaar in de autocategorie is terug om zijn titel te verdedigen. Voor de vorige editie van de Morocco Desert Challenge

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!