[video] Janus van Kasteren wint proloog Morocco Desert Challenge



Originele beschrijving

De proloog van de Morocco Desert Challenge zit erop. De eerste 77 kilometer op en rond het strand van Plage Blanche bood meteen genoeg stof om over na te praten. De titelverdediger bij de wagens, Southracing piloot Tomas Ourednicek, crashte op 200 meter van de finishlijn. Bij de trucks greep Janus JR Van Kasteren de leiding, voor Ales Loprais en Mammoet Rally Sport-teamgenoot Martin Van den Brink. Bij de moto’s ging de overwinning naar de Portugees op zijn 450 KTM Rally Replica Mario Patrao, voor Maikel Smits en de Belg van Nomade Racing, Gilles Vanderweyen. Goed begin van MDC voor

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!