Beelden Etappe 5 Morocco Desert Challenge



Originele beschrijving

Monteurs bezorgen Van Kasteren etappezege Op een sukkeldrafje bereikte Janus van Kasteren jr na de vierde etappe het bivak van de Morocco Desert Challenge. Een kapotte radiator had de Mammoet Rallysport-coureur genekt en de boel was dusdanig kapot dat drie monteurs de hele nacht moesten doorhalen om de Renault weer aan het rijden te krijgen. Twintig minuten voor de starttijd waren ze klaar. Van Kasteren beloonde de monteurs met de zege in de vijfde etappe. Gert Huzink, die eveneens door problemen nog achter Van Kasteren was gestart, noteerde de tweede tijd. Voor het klassement spelen beiden geen rol van betekenis

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!