Van den Brink wint etappe met uitgeklede truck



Originele beschrijving

De sportieve honger van Mammoet Rallysport is nog niet gestild. Vandaag boekte Martin van den Brink zijn tweede dagsucces in de Morocco Desert Challenge. Na twee eerdere ritzeges van Janus van Kasteren staat de teller voor het Veluwse rallyteam voorlopig op vier. Er volgen nog twee etappes. Martin van den Brink toonde zich vanmiddag uiterst content met de etappezege. In de rit over 306 kilometer van Merzouga naar Boudnib kon de kopman van Mammoet Rallysport in een goed ritme en onverstoorbare cadans naar de finish. ,,We hebben een strak tempo gereden zonder enkel risico. Het ging soepel en het navigeren

Lees meer..

Katy Kleyn

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!