Van Kasteren rijdt Loprais en vd Brink voorbij naar derde etappeoverwinning



Originele beschrijving

De laatste etappe in de Morocco Desert Challenge leverde niet één maar zelfs twee dagzeges op. Janus van Kasteren won de slotrit. Martin van den Brink kreeg voor de start te horen dat hij in de zevende etappe 5 minuten compensatietijd kreeg. Dat was meer dan voldoende om de oorspronkelijke 28 seconden achterstand op Loprais om te zetten in de winst in de zevende etappe. ,,We kregen die bonustijd omdat Loprais bij de tussenstop wel zijn banden had laten wisselen met behulp van zijn serviceploeg. Wij hadden begrepen dat het niet mocht. Volgens de reglementen is dat ook zo. Op

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!