Mammoet gaat voor podiumplaats in Silk Way Rally



Originele beschrijving

Mammoet Rallysport is vol goede moed en met een gezonde sportieve ambitie op weg naar Rusland. ,,We gaan voor een plaatsje op het podium. We kijken uit naar de strijd met de Kamaz-teams,’’ aldus Martin van den Brink. De 47-jarige Harskamper wordt in de Silk Way Rally genavigeerd door Wouter de Graaf en zoon Mitchel. ,,We hebben het goed gedaan in de Morocco Desert Challenge. De tweede plaats achter Ales Loprais was een prima resultaat. Nu gaan we proberen om het de Kamaz-teams in eigen huis lastig te maken.’’ Martin van den Brink is blij en trots dat zoon Mitchel

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!