Geïllustreerde deelnemerslijst trucks Le Dakar 2019Originele beschrijving

Zojuist is de ‘definitieve’ (het blijft Dakar) deelnemerslijst van Le Dakar 2019 bekend gemaakt. Voor de auto’s motoren, quads en dergelijke verwijs ik jullie graag door naar de collega’s of de Dakar site, hier onder vind je de complete deelnemerslijst van de trucks, indien mogelijk met beeld. Foto’s van het inschepen in Le Havre voro deze editie zijn door Roger van Driel gemaakt. Er zijn dit jaar 41 deelnemers bij de trucks. Nieuw is dat deelnemers in de auto- en truckcategorie die in de eerste helft van de Dakar uitvallen, na de rustdag weer kunnen instappen in een apart klassement.

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!