Dakar Quotes 2019 etappe 4



Originele beschrijving

Michiel Becx maakt een van de moeilijkste keuzes uit zijn carrière De vierde etappe van Dakar is het eerste deel van de marathon etappe waarbij de deelnemers geen service hebben. Het terrein is zwaar, veel zand en fesh fesh en veel stenen. Veel van de pistes zijn kapot gereden tegen de tijd dat Michiel Becx en Edwin Kuijpers daar doorheen moeten. Op diverse plaatsen kiezen zij ervoor om een omleiding te nemen, omdat bepaalde stukken onbegaanbaar zijn. Op een van die stukken rolt de MitJet en lijkt er motorschade te zijn ontstaan. Becx moet een moeilijke keuze nemen en besluit

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!