Ton van Genugten met Iveco naar Morocco Desert ChallengeOriginele beschrijving

Petronas Team De Rooy Iveco doet met één truck mee aan de Morocco Desert Challenge, van 12 tot 20 april. De nieuwe Iveco Powerstar met onafhankelijke wielophanging zal worden bestuurd door Ton van Genugten. Gerard de Rooy doet mee aan MDC in de raid-categorie, met een gewone 4×4. Het duurde even voor Team De Rooy definitief de inschrijving kon bevestigen. “Het was wachten op een aantal onderdelen”, zegt Gerard de Rooy. “De Morocco Desert Challenge, waar bijna veertig racetrucks aan deelnemen, is heel geschikt voor ons om de nieuwe Powerstar met onafhankelijke wielophanging te testen. De onderdelen die we nodig

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!