[video] dag 4 MDC 2019: winst voor Van Genugten en Van Loon, Mammoet stabiel



Originele beschrijving

Rainbow hobbelt rustig richting de top 10 in MDC De elfde plaats in de etappe en twaalfde algemeen: Gerrit Zuurmond deed goede zaken in de vierde etappe van de Morocco Desert Challenge. “Dit maken we niet vaak mee”, constateerde navigator Jasper Riezebos verheugd. “Ze staan allemaal met kapotte banden en wij rijden al vier dagen op hetzelfde setje.” De etappe van Assa naar Foum Zguid over 390 kilometer was een sloopetappe. De bezemwagens van de MDC draaiden overuren. Geen wonder ook gezien het terrein met rotsen en stenen en een strook van 50 kilometer kamelengras op het eind. “Maar wij

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!