Geen preproloog meer op RTL dit jaar

De verplaatsing van het evenement naar de nieuwe locatie bied veel meer mogelijkheden om het evenement aantrekkelijker te maken voor het publiek. Maar dit zal zonder TV uitzending gebeuren.

Niet alleen kan er een spectaculaire baan voor de deelnemers worden aangelegd. Voor het publiek bied het ook meer het echte Dakar gevoel. Daarnaast is het landgoed Duynenwater in Eersel goed ingericht voor grote evenementen met goede faciliteiten waardoor er voor het publiek meer te zien en te doen zal zijn. In het verleden was het evenement meer gefocust op de tv uitzending maar het evenement

Lees meer..

Alex Miedema

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!