[video] Dakar Preproloog 2.0 groot succes!Originele beschrijving

Afgelopen zaterdag was de perproloog voor het eerst in Eersel. Dit is wat ik daar over op facebook heb gezegd: Geweldige dag gehad op de preproloog met Robert Baarda en Martijn Manrho! Martijn zijn foto’s hebben jullie vast al op de blog gezien? Van mij komen er binnenkort meerdere uitgebreide blogs en filmpjes. Niet alleen van de preproloog maar ook bij diverse mensen vandaan waar we vandaag afspraken hebben gemaakt om langs te komen. Later meer dus, maar voor nu wil ik alvast drie groepen mensen bedanken: – William Zweerts de Jong en zijn team: een diepe buiging met mijn

Lees meer..

Katy Kleyn

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!