Dakartrucks is nu rallytrucks.nl

Jaren terug vroeg Robert Baarda out of the blue aan Alex Miedema hem te helpen met zijn nieuwe facebook-pagina Dakartrucks. Hij dacht 'wie is die man?', maar zei toch ja. Toen ze elkaar later in het echt ontmoetten bleken ze een goede klik te hebben, zowel zakelijk als vriendschappelijk, wat in een al lang durende samenwerking resulteerde. De facebook-pagina heeft inmiddels 17.000 likers, de ervaring leert dat dit na de rally's van dit jaar weer een paar duizend meer zullen zijn.

Maar ze wilden meer dan alleen een facebook-pagina. Robert schrijft nu mooie lange artikelen in zijn 'passie'-reeks en ze zijn al bij diverse teams langs geweest. Het is zonde als dat allemaal ondersneeuwt op een facebookpagina. En, eerlijk is eerlijk, het zou ook leuk zijn als we wat van het geïnvesteerde geld kunnen terugverdienen met deze toch wel dure hobby. Daarom zijn ze met Tinus Guichelaar (onder andere bekend van deze site) om tafel gaan zitten, en dat resulteerde in een nieuwe website, die nog geen week na het gesprek al online was: rallytrucks.nl

Waarom dan rallytrucks.nl in plaats van dakartrucks zult u zich wellicht afvragen? Dat is vanwege drie redenen, waarvan één er met kop en schouders boven uit steekt als hoofdreden: er zijn meer rally's met trucks dan de Dakar alleen! De Morocco Desert Challenge steekt het grote voorbeeld al aardig naar de kroon op dat gebied bijvoorbeeld, maar er ook de Africa Eco Race, Silk Way, Breslau en ga zo maar door. Deze waren altijd al net zo welkom, maar nu zijn ze ook niet meer van naam uitgesloten. Daarom: Rallytrucks.nl!
Truckfan Nieuwsposter

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Reacties

buttonfreak
Pssst: Er mist een link! (klikt eenvoudiger ;))
+1
Tinus
@buttonfreak Dank, gefikst!

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!