Door Gerard de Rooy gesigneerde DAKAR 2017 trofee

Dag allen,

Vorig jaar heeft Gerard de Rooy mij zijn originele DAKAR trofee van 2017 gesponsord. Dit vanwege mijn deelname aan de Alpe d'HuZes in 2019 voor het KWF Kankerfonds.
Deze trofee zou voor een heel mooi bedrag, via onze Alpe d'HuZes teamveiling, verkocht worden. Helaas haakte de hoogste bieder af....
Dit is de reden dat ik hem nog steeds in mijn bezit heb.

Maar omdat ik dit jaar wederom deelneem aan de Alpe d'HuZes, wordt deze trofee wederom, via onze veiling, aangeboden voor het KWF.

Mocht U interesse hebben in deze trofee, kijk dan op onze velingsite waar al geboden kan worden op deze trofee. 23 Mei vindt de veiling plaats.

Mocht U geen interesse hebben in de trofee maar wel het KWF willen steunen, kijk dan op mijn actiepagina: opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/sandervanpelt/…

Dank jullie wel.

Sander

Lees meer..

sander-van-pelt

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Gerard zijn handtekening en trucknummer

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!