€Een stip op de horizon” verplaatst! Geen Dakar 2021 voor Rainbow

De afgelopen periode is achter de schermen bij het Rainbow Truck Team hard gewerkt om de wedstrijdtruck, de service truck en de snelle verbindings wagen gereed te krijgen voor het nieuwe seizoen.
De focus was de Dakar 2021, het team wilde zich graag melden in deze rally.

Zoals Gerrit Zuurmond het altijd omschrijft, “als je iets wilt bereiken, dan moet je een stip op de horizon zetten”. Maar in deze tijd waar gezondheid voor een ieder het belangrijkst is, heeft het Rainbow Truck Team besloten niet deel te nemen aan de Dakar Rally 2021. Alle betrokkene realiseren zich dat momenteel de omstandigheden waar wij allen mee geconfronteerd worden de focus op familie en werk moeten liggen. Ook de beperkingen van overheidswege die ons allen treffen met betrekking tot reizen heeft hierin een rol in gespeeld. Het team wil dan ook langs deze weg alle betrokkenen, sponsoren, supporters bedanken voor de afgelopen periode. Wij vertrouwen erop dat wij jullie zeker, als de mogelijkheid er is weer persoonlijk ergens kunnen treffen. Als de omstandigheden het toelaten dan gaan wij heroverwegen welke mogelijkheden er in 2021 nog wel zijn. Wij wensen iedereen natuurlijk gezondheid toe en #StaySafe.

Met vriendelijke groet,
Het Rainbow Truck Team
Truckfan Nieuwsposter

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!