Vick Versteijnen naar Le Dakar 2024

De kogel is door de kerk!!! Vick Versteijnen naar Le Dakar 2024!!


Na de succesvolle Morocco Desert Challenge van begin dit jaar, waar Vick en zijn team van Versteijnen Truck Racing de eerste plaats bij de Trucks hebben opgeëist, zijn de mannen klaar voor de volgende stap!!


De Iveco truck heeft het fantastisch gedaan in Marokko en zal nu, voor de tweede keer in de geel zwarte team kleuren, én deze keer zelfstandig door het eigen team opgebouwd, aan de start van de zwaarste rally ter wereld verschijnen.


Natuurlijk is de concurrentie in de Dakar Rally zeer groot, toch gaan Vick en zijn eigen team van enthousiaste en zeer kundige monteurs voor een plek in de top 5, maar beter nog….. het podium!!!
Truckfan Nieuwsposter

Liefhebber van Dakar Trucks? Help mee!

Le Dakar kan niet zonder de Nederlandse vrachtwagens en de Nederlandse truckers kunnen niet zonder Dakar. Er zijn maar weinig landen waar het truckklassement in de zwaarste rally ter wereld zo leeft als bij ons.

Voor alle geinteresseerden in de koningsklasse van deze rally is er dakartrucks.nl. Daar vind je altijd het laatste nieuws, zowel tijdens de rally zelf, maar ook de andere 50 weken per jaar wordt er regelmatig nieuws, foto's (zowel nieuwe als archieffoto's uit bijvoorbeeld de jaren '80) en filmpjes aan de site toegevoegd. Een onmisbare digitale verzamelplaats voor de liefhebber!

Lid worden is heel eenvoudig!